Lån trots betalningsanmärkning

Svårt att få lån? Då har du kommit rätt!

Vi vet att människor har olika förutsättningar. Om du saknar en fast anställning eller har betalningsanmärkningar kan det vara svårt att få ett lån av banken.
Hos MittBolån är alla välkomna, vi har hittills hjälpt hundratals människor och vill hjälpa dig som har lite tuffare förutsättningar för att teckna ett bolån. Dessutom förhandlar vi med banken för att din bolåneränta ska bli så bra som möjligt.

Teckna bolån med betalningsanmärkning?

Att dra på sig en betalningsanmärkning känns inget vidare. Har du fått en betalningsanmärkning ligger den kvar i tre år efter betalningsföreläggandet. Det betyder att möjligheterna för att exempelvis ta lån, handla på avbetalning och teckna ett telefonabonnemang begränsas under den här tiden.

MittBolån hjälper dig att låna trots betalningsanmärkningar

MittBolån vill hjälpa dig att få ett lån, oavsett din situation. Vi vill hjälpa dig att låna trots betalningsanmärkningar och vägleda dig rätt. Vad väntar du på? Sätt oss på prov redan i dag. Det enda du behöver göra är att fylla i din ansökan så ska vi göra vårt bästa för att du ska bli nöjd.

Har du frågor?

Har du frågor angående dina bolåneräntor, kontantinsats eller lånelöfte? Vi finns här för att hjälpa dig och svara på dina frågor oavsett vilka de är. Tveka inte att slå oss en signal på 0771 ­190 190.

Sätt oss på prov idag

 • Betalningsanmärkningar är ok

  Betalningsanmärkningar sätter oftast käppar i hjulet när man ska teckna lån. Hos oss är du välkommen att ansöka ändå.

 • Inget krav på fast jobb

  Jobbar du deltid eller bara lite extra? Hos oss är det inget hinder för att ansöka om lån.

 • Kostnadsfritt

  Vi sköter snacket med banken åt dig. Helt gratis!

 • Personlig hjälp hela vägen

  En av våra duktiga bolånexperter hjälper dig hela vägen, från ansökan till utbetalning.

Fyll i ansökan