Om oss

MittBolån är Sveriges ledande bolåneförmedlare på nätet och en del av Schibstedkoncernen. Schibsted är en av nordens största mediekoncerner med omkring 7 800 medarbetare med verksamhet i ca 30 länder. Genom att samarbeta med flera olika banker kan vi ge våra kunder bättre villkor.

Den färgglada symbolen i vår logga kommer från jämförelse- och förmedlingssajten Compricer. MittBolån ägs av Compricer som är Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi. De hjälper tusentals konsumenter varje dag att spara pengar genom att jämföra och byta leverantör inom exempelvis försäkringar, el och lån.

Många kan uppleva det både tidskrävande och krångligt att förhandla sin ränta. Via en enkel ansökan på MittBolån kan du förbättra dina villkor utan att kontakta en enda bank. Vi gör helt enkelt jobbet åt dig och presenterar de erbjudanden som passar dina individuella önskemål och förutsättningar bäst. Det är sedan upp till dig att välja vilken bank du vill ha. Vi tar dessutom endast en kreditupplysning oavsett hur många banker vi är i kontakt med.

Kostnadsfritt

Att använda MittBolån är helt kostnadsfritt för dig som kund. Vi tjänar istället pengar på den provision vi mottar från banken för varje kund vi förmedlar. MittBolån får betalt först när ditt lån betalas ut. Om vi inte kan erbjuda dig som kund ett attraktivt erbjudande med en konkurrenskraftig ränta tjänar vi inga pengar.

Personlig hjälp

Du kan alltid kontakta oss om du vill ha hjälp med din ansökan eller har frågor kring vår tjänst. Ring oss på 0771 - 190 190 och få personlig hjälp från en av våra erfarna bolånehandläggare.

Vi hjälper dig med ditt bolån

Fyll i ansökan