Omförhandla ditt bolån ­- få ner dina bolånekostnader

Det lönar sig att omförhandla ditt bolån. En omförhandling kan ge en lägre bolåneränta och därmed en lägre månadskostnad. MittBolån hjälper dig med omförhandlingen. Låt oss förklara vidare.

Bolån är en viktig och intäktsbringande produkt för bankerna och du är en viktig och värdefull kund för banken. Du kan därför välja att byta bank om bankerna inte går med på att omförhandla ditt bolån.

Tips vid omförhandling av bolåneräntan

Håll koll på snitträntan

Från och med den 1 juni år 2015 är bankerna tvungna att redovisa sin snittränta. Snitträntan visar vad deras kunder verkligen betalar. Du kan se denna som en riktlinje när du omförhandlar ditt bolån.

Var väl förberedd

Är du ordentligt förberedd på vad banken kommer att fråga kan du känna mer självsäker under förhandlingen. Detta bör du veta:

  • Din inkomst
  • Värdet på din bostad
  • Hur mycket du vill låna
  • När värderade du din bostad senast?

MittBolån hjälper dig att omförhandla dina bolån

Det bästa sättet att veta om du har en bra bolåneränta eller inte är att veta vad olika banker erbjuder. MittBolån samarbetar med flera banker och via oss kan du snabbt få ett erbjudande med en konkurrenskraftig ränta utifrån dina förutsättningar och önskemål.

Slipp flera kreditupplysningar

MittBolån tar endast en kreditupplysning, oavsett hur många banker vi har kontakt med. När du på egen hand kontaktar olika banker tas en kreditupplysning per bank, vilket kan försämra din kreditvärdighet.

Låt MittBolån göra jobbet åt dig!

Kontakta oss i dag så berättar vi mer. Tveka inte att slå oss en signal på 0771­ 190 190.

Låt oss omförhandla ditt bolån

Fyll i ansökan