Så fungerar det

1 Skicka in en ansökan

Du kan ansöka om bolån hos oss vare sig det gäller lånelöfte, nytt lån eller omförhandling av dina befintliga lån. Fyll enkelt i en bolåneansökan på vår hemsida. Det tar ca 3-5 minuter. Du kan också ringa oss på 0771- 190 190. MittBolån är en helt kostnadsfri tjänst och ansökan är inte bindande.

2 Din handläggare kontaktar dig

När vi har mottagit din ansökan kommer din personliga handläggare först att be dig verifiera dig med hjälp av BankID. Därefter kommer ni tillsammans gå igenom dina uppgifter och önskemål innan din ansökan skickas vidare till de banker vi samarbetar med.

Endast en kreditupplysning

För att kunna göra en riktig bedömning behöver vi ta en kreditupplysning (UC) på dig och eventuell medsökande. Detta görs först efter ditt godkännande per telefon. Oavsett hur många banker som tar en UC på dig i samband med din ansökan hos oss kommer endast en kreditupplysning registreras. Du behöver därför inte vara orolig för att försämra din kreditvärdighet.

3 Vi tar fram ett erbjudande

Med utgångspunkt i dina förutsättningar och önskemål kontaktar vi de banker vi samarbetar med och tar fram det bästa erbjudandet för dig. När din ansökan är färdigbehandlad kommer din handläggare att kontakta dig på nytt för att presentera det erbjudande/de erbjudanden du fått. Tillsammans kan ni sedan välja det erbjudande och den bank som passar dig bäst. Ditt nya bolån kommer att betalas ut i samråd med den bank du har valt när handläggningen är avslutad. Väljer du att tacka nej händer ingenting.

Vi hjälper dig med ditt bolån

Fyll i ansökan

Hur kan det vara gratis?

MittBolån tar provision från banken först när ett lån tecknas. Så vi tjänar endast pengar om våra kunder får bra räntor och är nöjda med tjänsten.

Fungerar det?

Vi hjälper varje dag många personer till ett bättre bolån. Här kan du läsa om några av våra kunder

Vi vill gärna höra din åsikt

Om du har några klagomål eller funderingar så vill vi jättegärna höra det så att vi kan bli bättre. Ring oss på 0771-190 190