”Vi fick en sänkning på 4000 kronor i månaden”

Jasmin Dzinic från Göteborg tog hjälp av MittBolån för att baka ihop och omförhandla sitt Bolån. Resultatet blev en besparing på 48 000 kronor om året.

Jasmin Dzinic arbetar som produktionsutvecklare på Volvo och bor tillsammans med sin sambo och son i en nybyggd trea på Hisingen i Göteborg. Det var när paret väntade sitt första barn och började leta efter något större som de fick anledning att se över sina bolån, som vid tidpunkten bestod av två lån – ett bottenlån och ett privatlån. Jasmin omvärderade sin dåvarande lägenhet och såg chansen att baka ihop lånen till ett bolån. Han kom i kontakt med MittBolån via nätet.

Kund Jasmin Dzinic

– Kontakten gick väldigt smidigt och en vecka senare fick jag ett väldigt bra erbjudande som jag nappade på. Vi fick bättre ränta och lägre amorteringskrav, och sänkte våra boendekostnader från 10 000 kronor i månaden till 6 000 kronor, berättar Jasmin.

Nöjd med tidsbesparingen

Genom att baka ihop lånen till ett bottenlån sparar Jasmin hisnande 48 000 kronor om året. Men han är lika nöjd med tidsbesparingen.

– Jag jobbade heltid och hade ett nyfött barn, så jag hade ingen lust att gå in i den tidskrävande processen att ringa runt till banker och gå på möten. Genom MittBolån fick jag hjälp med allt det där. Inga bekymmer! Om man vill spara tid och ha en bra deal kan jag starkt rekommendera att gå via MittBolån.

Vi hjälper dig med ditt bolån

Fyll i ansökan