”Jag har bara bra saker att säga om MittBolån”

Karolina Strömgren valde länge att omförhandla sitt bolån själv. Men efter att ha blivit erbjuden en för hög ränta, vände hon sig till MittBolån – och bytte bank.

Karolina Strömgren, arbetar som operativ projektledare, bor i en mini-tvåa i Stockholm och är van att själv förhandla sin bolåneränta med banken. Men efter att ha blivit erbjuden en ränta på 1,94 % av sin föredetta bank var Karolina inte riktigt nöjd. Hon sökte på nätet och kom i kontakt med MittBolån.

Kund Karolina Stömgren

– Bolån känns väldigt personligt, så i början var det lite läskigt att lämna över det till någon annan. Men när det väl var igång kändes det inte konstigt alls. Alla jag pratade med hade stenkoll, berättar Karolina.

Genom sin personliga handläggare på MittBolån blev Karolina erbjuden en ränta på 1,17 %. Karolina vände sig då till sin före detta bank, men trots att Karolina varit kund hos samma bank i mer än tio år, var de inte beredda att matcha erbjudandet hon fått via mitt Mittbolån.

– Jag är supernöjd med MittBolån och kommer absolut använda mig av tjänsten igen när det blir aktuellt. Dessutom är det ju kostnadsfritt. Jag har bara bra saker att säga om MittBolån, konstaterar Karolina Strömgren.

Vi hjälper dig med ditt bolån

Fyll i ansökan