”Man kan säga att jag fick betalt för att sänka räntan”

Stefan Neuschutz blev erbjuden en ränta via MittBolån som hans dåvarande bank kunde matcha. Istället var det lånevillkoren som fick avgöra bytet av bank.

Stefan Neuschutz från Nyköping är van vid att själv hålla koll på bankernas räntor. Men när MittBolån ringde och erbjöd kostnadsfri hjälp att hitta den bank som kunde erbjuda bäst ränta och lånevillkor, var Stefan inte sen med att tacka ja.

Kund Stefan Neuschutz

– Jag tänkte; ”ja, varför inte?” Men jag fortsatte samtidigt att ha kontakt med olika banker. Det slutade med att jag valde att gå via MittBolån, för de hade bäst erbjudande.

Stefan, som ser det som mycket sannolikt att han kommer att använda sig av MittBolån igen hörde ändå med sin dåvarande bank om de kunde matcha räntan, vilket de kunde, men då var det förbundet med vissa villkor, till exempel pensionssparande.

– Har man att välja mellan ett lån med villkor eller ett lån utan villkor, ja då väljer man ju det senare. Så i min mening var erbjudandet från MittBolån bättre, säger Stefan.

Ser inga nackdelar med MittBolån

Stefan berättar att han redan har rekommenderat MittBolån till folk i hans närhet.

– Jag ser inga nackdelar med MittBolån, i och med att det inte kostat mig någonting. Jag tjänade till och med pengar, genom att låna några kronor extra nådde jag upp till en rabatt som innebar att jag fick kontanter utbetalda. Så man kan nästan säga att jag fick betalt för att använda tjänsten, konstaterar Stefan.

Vi hjälper dig med ditt bolån

Fyll i ansökan