”Med en så bra deal var det inte mycket att diskutera”

En besparing på 5500 kronor om året blev avgörande när Viktoria Eklund från Karlstad valde att flytta bolånet till en annan bank.

Viktoria Eklund bor med man och tre hemmavarande barn villa i Karlstad, där familjen bott i drygt 16 år. Sedan dess har Viktoria haft för vana att vartannat år omförhandla räntan. I år som många andra gick hon in på en jämförelsesajt för bolån och kunde se att MittBolån erbjudande var mest förmånligt.

Kund Viktoria Eklund

– Jag gick in på MittBolån och ansökte. En personlig handläggare från MittBolån ringde upp ganska omgående och samlade in uppgifter, för att sedan snabbt komma tillbaka med ett förslag.

Sparar 5500 kronor om året

Att byta bank var ändå inte en självklarhet för Viktoria med familj.

– Vi har aldrig tidigare bytt bank, detta är första gången, så vi var lite tveksamma i början. Men när vi räknade på det och insåg hur mycket vi skulle spara – cirka 5500 kronor om året – ja, då var det inte så mycket att diskutera, så då vi slog till.

Viktoria som samtidigt valde att ha kvar sparande i den tidigare banken, beskriver processen med att byta bolån som väldigt smidig och som ”inte en så stor affär”.

– Jag skulle absolut rekommendera MittBolån till andra. Speciellt eftersom att det knappt inneburit något jobb för vår del. Det är så smidigt och bra erbjudande så det är inget att tveka på!

Vi hjälper dig med ditt bolån

Fyll i ansökan